Du hittar henne på Friskis & Svettis, på frisbeegolfbanan, ute på gård eller numera – på Agricamkontoret. Lär känna vår nya Cow Account Manager Lisa Armerö, spindeln i nätet och er högra hand.

På Agricam vill vi kunna hjälpa våra partners hela vägen fram och då är det viktigt att våra medarbetare har insyn i den hektiska vardagen som lantbrukare lever. Med erfarenhet av att arbeta på gård och insyn i veterinäryrket välkomnar vi Lisa till Agricam.

 
Välkommen till Agricam, Lisa! 🐮 Vad gör en Cow Account Manager?
 

– Tack! Översätts på icke-ko-språk till Key Account Manager. Jag kommer alltså att vara Agricams kunders och supporters högra hand och hjälpa till under den spännande Agricam-resan.

– Det började egentligen med att jag gick på Vretas Lantbruksgymnasium och fick jobb på en mjölkgård redan 2011. Jag har jobbat som djurskötare, framför allt mjölkat, på både större och mindre gårdar. Nu när jag jobbat med annat ett litet tag så kände jag att jag längtade tillbaka till ko-livet.

– Jag har även under min studietid praktiserat och jobbat sida-vid-sida med Agricams Strategiveterinär Sofia. Så det känns riktigt kul att få jobba med henne, då hon är lite av en förebild för mig. Jag är väldigt fascinerad av veterinäryrket och drogs till Agricam för att få möjlighet att jobba förebyggande och hjälpa djuren.

Du är ju avelsintresserad också vad jag förstått! Vad är det som är så kul med det?

– Ja, tycker verkligen att det är extra kul med utställning! Inför Elmia har jag tränat och klippt korna som ska delta. När jag tänker efter så känns det lite roligt att stå och torka korna i rumpan för att de ska vara rena under utställningen, men alla gör ju det så på plats känns det helt normalt!

Vovven Wille älskar att hänga med hönsen!
 

Vi älskar ju djur! Kan du inte visa upp dina?

– Självklart! Jag har en 10-årig hund som heter Wille Wiking, en blandras Wachtel och Kleine Münsterländer. Sen har jag två katter och höns.

Vad gillar du att göra på fritiden? Jag hörde att du hade en helt egen frisbeegolfbana!

– Ja, det är sant! Sambon har byggt en helt egen bana, så frisbeegolf kör jag en del. Sen har vi ännu en Friskis-ledare här på Agricam nu, jag håller i både skivstångspass och medelgympa.

 
 

Hur kommer man i kontakt med dig?

– Det är bara att slå mig en pling på 0768-516 555 eller mejla till: lisa.armero@agricam.se

You may also like

Agricam lanserar nästa generations koppling till CDB i samarbete med Mtech
Agricam lanserar nästa generations koppling till CDB i samarbete med Mtech
2 december, 2022

Kunderna är vår viktigaste tillgång och vårt kundlöfte Livsmjölk™ tillsammans med hela organisationens engagemang kring ...

Ansiktet bakom provresultaten
Ansiktet bakom provresultaten
28 april, 2020

  SVA är en av samarbetspartnerna i EIP-projektet Bacticam. Målsättningen med projektet är att utveckla en artificiell i...

Samarbetspartnern Lena-Mari från SLU ser positivt på projektet VetLink
Samarbetspartnern Lena-Mari från SLU ser positivt på projektet VetLink
13 juli, 2020

  Möt Lena-Mari - en av våra samarbetspartners i projektet VetLink.   Berätta lite om dig själv? - Jag blev färdig veter...