Den 1 december öppnade vi kontor i Uppsala. Agricam har varit aktiva i Svealand i över 10 års tid och har genomfört flera samarbetsprojekt med bland annat SLU. Med det nya kontoret vill vi placera oss närmare våra samarbetspartners, kunder och därmed växa ytterligare i Uppsala och Svealand.

IMG_2172

Uppsala har en gedigen historia, stark identitet och goda förutsättningar för en expansiv utveckling och samarbete med lantbrukets lokala aktörer såväl Universitet, myndigheter och företag.

Vi ser fram emot att bjuda in till samtal om Agricams framtid hos oss under våren, fortsätter Ellinor som leder arbetet med etableringen.

Rådhuset

Det nya kontoret är strategiskt placerat i United Spaces lokaler i vackra Rådhuset med gångavstånd till tåget och stadens serviceutbud. United Spaces är ett co-working space mitt i storstadsflödet i centrala Uppsala.

Vi är mycket glada att Agricam har valt United Spaces. De fina kontorslokalerna i Uppsalas absoluta cityläge är en bra grund för att växa i staden, säger Petra Stubbing.

Om Agricam
Vår ambition och strävan är att bli en global aktör inom djurhälsa med banbrytande lösningar för en sann förebyggande djurhälsovård för produktionsdjur. Agricam AB har alltjämt sitt huvudkontor i Linköping Science Park.

You may also like

Gårdssystemet - "Både bättre lönsamhet och en drägligare vardag".
Gårdssystemet - "Både bättre lönsamhet och en drägligare vardag".
1 december, 2021

Agricam hade utlovat en spännande produktrelease i samband med Ko-konferensen i Linköping. Så det var stort intresse när...

Victor Stern - säljare som är van att jobba i lag
Victor Stern - säljare som är van att jobba i lag
11 oktober, 2021

Säljstyrkan på Agricam växer. Senaste tillskottet är Victor Stern, en före detta hockeylirare som nu lagt klubban på hyl...

Utnyttjar du dina mastitprovsvar maximalt? Många gör inte det
Utnyttjar du dina mastitprovsvar maximalt? Många gör inte det
18 april, 2021

Det visar studentarbetet ”Bakteriologisk diagnostik som underlag för efterföljande åtgärder vid klinisk mastit hos nötkr...